Header image  
MEGOLDÁS A MINDENNAPOKRA   
    
 

 
Hasító fejsze 
 

 
 

Eladó Üzlet!

 

2009 ben nyitottuk üzletünket alig 20 négyzetméteren. Rendkívül gyorsan kinőttük és egy teljes átalakítás után 48 négyzetméterre bővítettük. Főként mezőgazdasági, állattenyésztési, házi barkácsoláshoz ajánlunk termékeket. Ezeket kiegészítve háztartási termékek, állat eledel, kéziszerszámok, lakás felszerelési termékek, festékek, kőműves,- festő szerszámok és alapanyagok bővítik kínálatunkat. közel 1800 termék szerepel listáinkon. Főként Magyar termékeket forgalmazunk.

Jelenleg kapacitás hiányában eladóvá vált üzletünk.

Az üzlet 40 négyzetméter eladótérrel, 2 külön álló raktárral (kb 25négyzetméter )és egy szociális helyiséggel rendelkezik.

Az eladótér teljes infrastruktúrával rendelkezik.Teljesen kiépítet internet hálózat, wi-fi rendszer, 2 db kamera. Pénztárgép és hivatalos mérlegek segítik a munkát. Összesen 30 méter 3 emeletes polc található, tárolók és speciális tartók állnak rendelkezésre. 2020 ban elektromos felújjításon esett át az üzlet. Kapott egy hűtő-fűtő klímát és ledes fényérzékelős világítást.

Az első raktár kb 12 nm. itt található a mosdó. a raktár speciális tartókkal van felszerelve és a melegvizes tartáj is itt található. Közvetlen az üzlettérbe nyillik ajtóval természetes fény van.

A második raktár közvetlenül az eladótérre nyillik ajtó nincs, természetese fényt az utcafronti ablak ad. Itt találhatóak az állat eledel hűtők(2db). Vas polcrendszerrel felszerelve.

A parkolást 2 oldalról lehet megoldani minimum 5 autó ingyen parkolása lehetséges. Az áru átvétel külön ajtón történik igy nem zavarja a vásárlókat. Az üzlet előtt állandó ingyenes reklám tábla helyezkedik el!

Az interneten számtalan cikk videó és kép szerepel.

Jelenleg is futnak hírdetések:

-STIEFEL Eurocart Kft. nyomtatott 2021 Szentes kistérségi tékép 5 év.

-Magyar térképház Kft nyomtatott 2019 Szentes térkép 5 év.

-MTT Media telefonkönyv, Országos szaknévsor, Segítek.hu, teljes google felület, you tube reklámfilm stb,...

Próbáltunk minden olyan felületen elérhetővé tenni magunkat ami a forgalmazott termékek megkívánnak.

 

Eladásra kínáljuk a teljes árukészletet, berendezést, felszereltséget, gépeket. Beszállítók listáját. A kifizetett hírdetéseket. Az üzlet nyereséges de kapacitás miatt nem tudjuk tovább üzemeltetni.

Barátságos üzlet és szüksége van egy jó komunikációs képességű üzletvezetőre.

Érdeklődjön: Dóczi Sándor +36304131540

 

Marketing
Promóció:

 

Üzletünk jelen van online a htp.:/www.d.trio.hu . Szórólapterjesztést környezetvédelmi okok miatt megszüntettük, helyette a Városi Visszhang havi lapban a Szuper infóban és a Fór magazinban jeleníttetjük meg hirdetéseinket és mellékleteket. Jelent meg a szentesi Civil Tv-ben, amelyet az idei évben is tervezünk nyár elején. A helyi rádióban volt már játékos hirdetésünk is. Szponzoráltuk a szentesi ifi kosárlabda csapatot és a szentesi Farkas Antal utcai kisded óvodát. Akciót az Ipacikk üzletünkben az évszakokhoz igazítjuk, télen madáreleséget, tavasszal vető és virágmagokat adtunk ajándékba vásárlóinknak.

Disztribúció:


Az üzlet Magyarország dél-alföldi régiójában helyezkedik el Csongrád megye harmadik legnépesebb városa (Szentes lakossága 2008. január 1-jén: 30092 fő). Szentest közúton Kecskemétről az M5, ill. 5-ös, majd a 451-es úton, Gyula felől Békéscsaba-Orosháza-Nagymágocs-Szentes útvonalon, Nagyváradról Biharkeresztes-Berettyóújfalu-Mezőberény-Gyomaendrőd-Szarvas, Szolnok felől a 441-es és a 442-es útvonalon, Szeged és Hódmezővásárhely felől a 45-ös főúton lehet megközelíteni. A város rendelkezik hajóállomással és füves – nem közforgalmú – sportrepülőtérrel. A Szentest is jelző M5-ös autópálya 36 km, a város távolsága Budapesttől 127 km (ebből 91 km autópálya), Budapest-Ferihegy repülőtértől 135 km (ebből 85 km autópálya), a megyeszékhelytől 35 km-re helyezkedik el. A 45-ös főút fontos összekötő a megye déli területei (Hódmezővásárhely), valamint észak (Jász- Nagykun- Szolnok megye) felé. A 451-es főút (Csongrádon át) az M5-ös autópályára biztosít kapcsolatot. Több jelentős alsóbbrendű út biztosít összeköttetést különböző irányokba. Az iparcikk üzlet helykiválasztása előzetes piackutatást igényelt. A városrészben nem volt hasonló üzlet, így a Farkas Antal utca 54 hrsz.-ot választottuk, a közeli kiskertek és a kiaknázatlan városrész igényeinek kielégítésére. Az üzlethelyiséget 19 m2 indítottuk, ez ma 40 m2, és további fejlesztésekre van lehetőség. Megközelíthetősége szinte kivalló. A városból kivezető út találkozásánál elterülő épületre jó kilátás párosul, 4-5 ingyenes parkolási lehetőség vásárlóinknak, külön bejárat és parkoló biztosított az áru átadás átvételre. 1 km -re közvilágítással ellátott kiskertek találhatóak ahol lassan életvitel szerűen élnek. Ekkora távolságra temető is található. A vállalkozás telephelyén kívül az értékesítés online is szeretnénk megindítani.

szentes

 

 

Termékek / szolgáltatások:


Az Iparcikk kis áruházunkban jelen vannak a mindennapi élethez szükséges használati cikkek és tisztító anyagok, elemek, világító eszközök, kerékpár alkatrészek. Ezzel párhuzamban mezőgazdasági termékeket forgalmazunk a vetőmagtól kezdve a kéziszerszámokon át a permetszerekig, műtrágyákig. 2011 tavaszától elektromos kisgépek forgalmazásába kezdtünk, amely jelenleg is növekvő eladási rátát mutat. Az EINHELL típusú kisgépeket széles körben gyártják mind otthoni mind vállalkozások számára. 2012 tavaszától a szomszédos kisvárosban működő METALUKON Kft lemez termékeivel rukkoltunk elő vásárlóinknak. Az idei évtől egy Szlovák cég rögzítés technikai termékét kívánjuk bemutatni , illetve forgalmazni. A minőségi termékek iránt érdeklődőknek a MAKITA kézi szerszámgépeket próbáljuk beszerezni. Az építőiparban ismert szerszámokkal rögzítő,- elektromos,- vízszerelési,- és kiegészítő anyagokkal is foglalkozunk. Termék skála fejlesztéseink között a rögzítő, vakoló, ragasztó és festékanyagok szerepelnek. Ezek az áruk termék palettához való kapcsolása, bővítése, az építőipari szegmenst nézve és a piaci körképet áttekintve igen jó üzletnek látszik.

Dóczi Sándor

+36304131540

 

 

 

Kiséri iparcikk

 

 

Dóczi Sándor

+36304131540

 

A mindennapok megoldása D-Team


 


TEVÉKENYSÉGEINK